Nuori kalu gay panoseuraa

nuori kalu gay panoseuraa

En siis ole jokaisen hyvän näköisen perässä kuolaamassa, vaan näen katseesta tuijottamatta kuka on kiinnostunut kuka ei. Menin hallin isoon puusaunaan istumaan lauteille, porukka siellä oli aika paljon ja tilaussaunasta heteroseurueita.

Väki väheni ja jäljelle jäi minä ja joku "hetero"kundi ja sit eräs nytkin tv: Tämä "hetero"kundi tunnisti tämän julkimon ja alkoi yleisestä mielenkiinnosta juttelemaan hänen kanssaan. Tämä julkimo tulkitsi juttelun kiinnostuksesti ja alkoi runkkaaman "heterolle" suoraan. Kundi meni ihan noloksi ja sanattomaksi ja vaivihkaa häipyi nopeasti paikasta. En oo koskaan hävennyt niin paljon jonkun puolesta, mut nyt häpesin.

Sen jälkeen oonkin sitä julkimoa inhonnut yli kaiken. Mikä sika ja esittää niin fiksua telkkarissa. Tänään Kuopion Uimahallissa näin todella ison ja karvaisen miehen.

No, tuumasin että mikäs siinä kun en miestä pitkilleen ollut saanut! Perseeseeni mahtuukin ainakin kaksi tennispalloa! Mää työnsin äsken koripallon perseeseeni. Kerran vedin kuonoon yhtä sälliä kun rupes lähestyy kyl porukka nauroi ja kaveri häipy paikalta.

Kyllä minustakin uimahallit ovat uimista varten eikä mitään muuta, toki pieni vilkuilu ei haittaa minua ainakaan, mutta siinä kun tullaan lähentelemään mennään jo aivan törkeyden puolelle.

Ja sit nämä jotka hakevat itselleen seksiseuraa voivat mennä Voguen puolelle, sieltä sitä seuraa saa varmasti jos vain on avoin eikä välitä iästä. Vogue on Suomen ainoa homosauna eli sauna jonne miehet menevät harrastamaan seksiä muiden miesten kanssa. Niin,kyllähän saunassa saa olla vapaasti ja katsella toisia. Ei siinä mitään pahaa voi olla,koska siellä ollaan yleensä alasti. Ja se kuuluu suomalaiseen kulttuuriin että saunotaan alasti.

Tosin se jos jotain katselu häiritsee,hänen pitää jäädä kotiin ja koittaa kylpeä yksin ja pimeässä eikä toisten seurassa. Surkeaa sellaisen niuhottajan elämä on. Olen käynyt Kuopion uimahallissa joitain kertoja,mutta mitään häiritsevää en koskaan siellä ole nähnyt tapahtuvan.

Tosin jollain seisoo jossain tilanteessa,mutta sehän on luonnollinen asia, eikä pitäisi ketään häiritä. Kun se on komeaa nähtävää joka haluaa katsoa,mutta eihän se ole pakko katsoa mitään jollai halua. Miksi pitää valittaaa siitäkin. Ei se ainakaan mua häiritse jos mun kroppaa katsellaan. Itse kävelin Kuopion uimahallin suihkutiloissa ns. Ei siinä mennyt kuin pari minuuttia, niin yksi kaveri lähti perääni kulmasuihkuun.

Siellä suihkussa kaveri otti munan poskeen ja runkkasi parissa minuutissa spekut naamalleen. Siinä hän sitten suihkutteli ne pois ja jatkoi muina miehinä uimahallin puolelle uimaan. Itse lähdin siitä sitten kotiin tyytyväisenä ja pussien paineet vähentyneinä. Kayn itse aika ajoin Lippumaen uimahallissa. Kylla minusta on kiva katsella jos joku pesee paikat tarkasti ;-.

On myos kiva huomata kun vanhemmat herrat katselee. Siina alkaa sitten itsellaankin jo seisomaan. Annan sen kylla nakya suoraan: Nimimerkki mikä lie Kiinnostavaa keskustelua Kuopion uimahallista ja homoudesta, sillä keskustelu on kuin luvulta. Onko Kuopion homous tosiaan tirkistelyä uimahallissa? Muualla homot kouluttautuvat ja elävät kuten muutkin. Kuten olen tehnyt itsekin. Olen homo, ja elän onneksi Helsingissä, sillä homous ei ole täällä "uimahalltasoa", kuten se on Kuopiossa..

Kaiketi kirjoitit jostain fantasiasta, vai kirjoititko? Jos et kirjoittanut, en halua kuulla vastaustasi! Käyn aika usein kuopion uimahallissa saunoen ja uiden. Enkä ole huomannut mitään ongelmaa siinä jos siel on gay miehii tai poikii. Ja missä muualla voi paremmin saada kaverin kuin uimahallissa jos molemmat kohtaa toisensa siellä? Ja kuinka kaunis voikaan olla miehen vartalo jos sen oikein tulkitsee.

Itse olen bi mies ja tykkään kaiken ikäsistä miehistä. Ja uskon että bi gay mies ja nuori saa enemmän elämästään irti jos tykkää myös miehistä. Heteromiehet ei sitä voi tajuta kuinka ihana on mies josta tykkää ihan vain kaverina? Moi, aika alkeellista fantasiaa. En mäkään runkkaile altaassa ja katso muijien perseitä kun he uivat edelläni "pelkissä bikineissä" tms.

Enkä mä uimarannallakaan ole kulli kovana mittailemassa. Kai sitä nyt on chatit ja muut keksitty, sopikaa treffit siellä. Kai sitä on jokaisella kamerakin jos haluaa kulleja mittailla Mielestäni on kuitenkin niin,että kun olet sairaalassa vaikka sinulla ei ole mahdollisuutta normaalilla tavalla seksualisuuteen sen tiedän todeta.

Vankilassakin asiat ovat paremmin perhetapaamisen kautta mutta sairaalassa ei niinpä ohjauduin myös harrastamaan seksiä kavereiden kanssa ja minusta todella tasa-arvoista jopa ukkomiesten kanssa kuten itsekkin.

Mielestäni tuo selipaatti hoitolaitoksessa tyrmää ja luo jopa ahdistusta elämäämme, kuitenkin mielestäni kaunista ja hyvää kavereiden kesken. On se ahistavaa käydä saunas siellä ku ylälauteel kaikki ällöttävät papat tuijottaa muna pystys. Minä googlasin tietoja uimahallista ja päädyin tänne. Se on varma etten sinne saunaan mene, varmaan sperman mällissä kaikki lauteetkin?

Pyyheen pidän ympärilläni ja pikavauhtia suihkun kautta kotiin. Ei sillä että minua kukaan katsoisi, ällöttää vain tämmöinen. Samaa mieltä mitä edellinen, jäi kyllä nyt uimahallissa käymättä. Homouden sallin toki, mutta älkää nyt jumalauta missään uimahallissa homostelko. Minä kyllä kävin kerran Kuopiossa uimahallissa ja siellä joku kaljamahainen mies kertoi meille, ettei ymmärrä homoja, mutta ymmärtää heteroja ja lesboja.

Kumpi uimahalli on suositumpi Gay väen keskuudes? Onko tietoa milloin samanhenkistä porukkaa siellä käy? Tänään vois olla ihan hyvä: Vieläkö käy gay henkistä porukkaa ja minä päivinä.

Muistan teitä ystäväni kauniista hetkistä jotka sain olla seurassanne aikanaan noin kymmenen vuotta sitten jatkan elämääni vaikka jatkoin heterona mutta sitten vaimoni kuoli hyviä muistoja kuitenkin gay miehistä jota muistan.

Huoh kaikki homot vaan naisten puolelle!! Ja lesbot miesten puolelle. Näin kaikkien osapuolten kannalta helpompaa, t: Mihin tuo edellinen sijoittaisi sitten bissemiehet kun ne on kaikkien perseiden kimpussa! Kai niille pitää olla ihan oma osasto,homojen kanssa he eivät halua olla kun homokulttuuri on vain munakeskeistä. Naisten puolella panevat naiset ja tyttölapset ,miesten hetero puolella kourivat miesten perseitä ja raiskaavat pojat.

Juuri tämän takia kaikki seksuaalivähemmistöt homomiehet ja -naiset, myös bisset tulisi sijoittaa kokonaan jonnekkin erilliselle osastolle. Onko vielä gay henkisiä kavereita saunomassa Niiralan hallilla? Kiinnostaisko joku päivä vaikka wc: Mua kiinnostaa käydä joku päivä uimassa.

Ooteko nähny siellä ympärileikattuja koskaan Niiralan hallissa Kivaa oli aikanaan uno auto. Olisi kiva käydä saunoo ja wc käynnil;. Monesti olen nähnyt kun saunassa on kunnon gangbanganaaliperseraiskausorgiat. Etenkin Tiistai ja Keskiviikko kovia työstöpäiviä. Pienimunaisilla ei kyllä ol e asiaa sinne kun minimikyrvän piotää olla noin 20cm eettä saa kenenkään perseen vuotamaan verta, ei muuten hauskaa olekkaan.

Luuliun että tämä yleisessä teidossa. Samaan aikaan on myös pisauaareilal pituuspaska kisa, eli kuka saa kauimpaa paskottua pisuaariin, suosittelen, oma ennätysw 3 metriä. Jokainen on tervetullut poäistipäiville, kunhan kyrpä riittävän iso. Vastaa alkuperäiseen viestiin Kuopion uimahalli Hep! Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä.

Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Menimme hänen hyttiinsä, joka oli hieno ja jossa, yllätys, yllätys, oli parisänky.

Kävimme suihkussa, minä ensin ja hän sitten. Puhtoisena poikana menin sänkyyn oman peittoni alle ja laitoin valot pois. Mike, joka jenkki oli nimeltään, lauleskeli suihkussa ja minä taisin nukahtaa hetimiten. Heräsin aivan kauhusta jäykkänä tuntiessani miehen käden hyväilevän minua ensin vatsan päältä ja etenevän kohti kaluani, joka nukkui onnellisena housuissaan. Minä olin umpihetero, mutta olin ajatellut runkatessani kyrpiä ja imenytkin niitä ajatuksissani.

Vahva miehen käsi liukui munieni päälle. Vittu, nyt on kusinen paikka, ajattelin. Käsi liikkui päättäväisesti reiteni sisäpinnan ja kullini välillä ja se alkoi seistä kuin miekka. Olin oikeasti niin kusessa kuin nuori poika vaan voi olla. Mike otti terskani sormiensa väliin. Samalla huokaisin niin vatsanpohjasta asti, että hän tajusi minun valvovan.

En sanonut mitään, vaan annoin kullini nauttia olosta, kunnes Miken naama ilmestyi eteeni ja alkoi suudella minua hellästi. Samalla käsi liukui sisään housuihini ja vapautti jämäkän kullini puristuksesta. Tunsin miehen seisovan paljas kyrpänsä kylkeäni vasten.

Kiihotuin kaikesta tästä ja sain fantasialleni nyt faktaa. Mike siirtyi päälleni suudellen minua kaikkialta. Paksut viikset antoivat oman maskuliinisen tunteen pistellessään ja osuessaan herkille ruumiinosilleni.

Navan nuoleminen ja siitä alas pusseille siirtyminen koko ajan suukotellen ja kielellä nuollen sai minut kiipeämään seinille. Miken suu otti punaisena kiimasta hehkuvan terskani huuliensa väliin ja, uskokaa tai älkää, olo alkoi olla elämäni kiimaisin ja kiihottavin.

Huulet puristivat kyrpäni vartta ja laskeutuivat alas aivan kullini juureen. Ihmettelin, mihin helvettiin hän sai kullini mahtumaan suussaan. Upeaa imemistä ja runkkaamista, wau, tuumailin selälläni ja levitin jalkojani, kun miehen kädet hyväilivät pallejani ja kireää peppureikääni. Mike käänsi minut itseään vasten ja suuteli minua työntäen kielensä melkein nieluuni. Hän painoi minua alaspäin enkä ensin tajunnut missä mennään.

Kohta naamani edessä oli suuri boa, jota tuijotin suoraan silmiin. Tajusin vanhempana, että kyseessä oli ympärileikattu kyrpä. Suuri punakka terska, joka kiilteli kiimalimasta, ja se alkoi pyrkiä suuhuni.

Jumalauta, kulli tulossa mun suuhun, mietin. Suu vaan auki ja tekemään samaa, mitä minulle tehtiin. Aloitin varovaisen näykkimisen, mutta Mike otti päästä kiinni ja rupesi nussimaan suutani tottuneella otteella. Miehen maku oli suolainen ja kiimatipat kun tippuivat terskasta suuhuni, niin silloin tuli joitain ihmeellisiä makuja. Mike nussi suutani rauhallisilla liikkeillä ja välillä nytkytti nopeammin. Kyrpäni seisoi kivikovana ja toivoin, että sille tehtäisiin jotain.

Mike nosti minut ylös ja otti syleilyyn itseään vasten. Tunsin hänen kätensä kyrvälläni ja taivas meinasi aueta, kun hän vatkasi esinahkaani kivikovan terskan päällä. Miken käsi otti nuoren pojan urheilullisen pakaran käteensä ja sormi hakeutui neitseelliselle peppureiälleni.

Sormi pyöri reiällä enkä vieläkään tiedä, mitä liukasta hän siihen laittoi. Se oli rasvaa, joka lämmitti vähän kuin tiikeribalsami, ei kuitenkaan niin vahvaa. Reikäni alkoi aueta ja Mike käänsi minut mutkalle, niin että peppuni oli kuin tarjottimella hänelle.

Hän tuli sisääni millin kerrallaan varoen tarkasti, ettei minua satu yhtään. Hetken päästä tunsin hänen olevan jo aika syvällä. Miken käsi hakeutui nännilleni ja nipisteli sitä ihanasti.

Kyrpä pepussani liikkui hitaasti, eikä minua sattunut enää tippaakaan, vaan olin seitsemännessä taivaassa. Kaluni seisoi ja sykki jalkojeni välissä. Ymmärsin nyt, miksi useat tytöt halusivat munaa peppuun, niin hyvältä se tuntui, kun alkuun oli päästy.

Muutenkin suhtautumiseni homoihin muuttui puolessa tunnissa pakon sanelemana. Tuntui kuin Miken kyrpä olisi osunut johonkin pisteeseen pepussani, joka antoi aina orkkua muistuttavan sähköiskun ja limaa sinkosi kyrpäni reiästä lakanalle rytmikkäästi olematta siemensyöksy. Miken käsi vatkasi kulliani osaavasti. Hän lopetti aina huomatessaan, että aloin laueta. Mike nopeutti panoaan pepussani ja otti kullinsa ulos. Hän siirtyi eteeni ja nosti jalkani hartioilleen ja tuli päälleni.

..

Hot pojat tampere tallinna homoseksuaaliseen sex

Big brother alaston homo seksiseuraa live

: Nuori kalu gay panoseuraa

LEPAKKOLAAKSO RUSKEA VALKOVUOTO RASKAUS GAY Siina alkaa sitten itsellaankin jo seisomaan. Se ei ole kutsu. Miken käsi vatkasi kulliani osaavasti. Vittu, nyt on kusinen paikka, ajattelin. Vahva miehen käsi liukui munieni päälle. Taitava homo hoiti iskemisen ja käytti rahatonta ja hytitöntä pentua hyväkseen. Muualla homot kouluttautuvat ja elävät kuten muutkin.
WEBCAM HOMO PORNO UHKEITA MIEHET Bb inka alasti homo s seuraa lpr
Nuori kalu gay panoseuraa Mike nopeutti panoaan pepussani ja otti kullinsa ulos. Sen jälkeen oonkin sitä julkimoa inhonnut yli kaiken. Ja hyvä niin, vaikka itse homo olenkin, niin en voi sietää ajatusta siitä että ollessani urheilemassa ja rentoutumassa olisi siellä vielä jotakin äijiä niskaan hengittämässä. Nimimerkki mikä lie Pyyheen pidän ympärilläni ja pikavauhtia suihkun kautta kotiin.
Nuori kalu gay panoseuraa Homoseksuaaliseen thaiklupi rakel liekki alastonkuvat
Huulet puristivat kyrpäni vartta ja laskeutuivat alas aivan kullini juureen. Tänään vois olla ihan hyvä: Itse nautin suunnattomasti katsella muiden varustuksia saunassa ja kuopion uimahalli on tunnettu vehkeiden esittelystä. Monesti olen nähnyt kun saunassa on kunnon gangbanganaaliperseraiskausorgiat. Moi, aika alkeellista fantasiaa. Ei täällä Helsingissäkään katsota hyvällä jos avoimesti flirttailee hallissa tai selkääntaputtelee tuntemattomia miehiä. Seksiseuraa oulusta isot luomumeis homoseksuaaliseen

Paistipäivt on edelleen voimassa, nykyisin vaan kyseisinä päivinä toimiat keskiviikko ja varsinkin, huom varsinkin perjantai! Perjantaisi pikkupirkot siellä pikku siidereissä kelluu ja on muuten varmasti silmän ruokaa. Itselläni ainaki todella hyviä kokemuksia. Kuntosali "Spinning" pyörään jäänyt ilotippa jos toinenki. Siis Perjantaisin klo Kyllä sitä nuoretkin kattoo vanhempia: Minä ainaki tykkaa katsoa kun mies ui ja käy sauna.

Minä tukkaa sauna se muistuttaa kotia. Miesvartalo kaunis ja mielta kiihoittava. Asun olen kuopio melkein kusi vuotta. Joka viiko käyn uimahalli ja katsoa miehiä. Jopa romalaiset teki näin jesusken aikan. Näkeekö siellä ympärileikattuja koskaan aika harvinaista kai suomalaisilla sellanen. Eräs julkimo Yrjönka Eräs tarina Yrjönkadun uimahallissa. Menin halliin tietäen mitä hallissa puuhataan ja ajattelin jos löytää seuraa niin hyvä, mut saunon ja nautin saunasta ja uimisesta. Olen välillä sieltä seuraa löytänytkin, tosin osaan diskreetisti seuraa etsiäkkin.

En siis ole jokaisen hyvän näköisen perässä kuolaamassa, vaan näen katseesta tuijottamatta kuka on kiinnostunut kuka ei. Menin hallin isoon puusaunaan istumaan lauteille, porukka siellä oli aika paljon ja tilaussaunasta heteroseurueita.

Väki väheni ja jäljelle jäi minä ja joku "hetero"kundi ja sit eräs nytkin tv: Tämä "hetero"kundi tunnisti tämän julkimon ja alkoi yleisestä mielenkiinnosta juttelemaan hänen kanssaan. Tämä julkimo tulkitsi juttelun kiinnostuksesti ja alkoi runkkaaman "heterolle" suoraan.

Kundi meni ihan noloksi ja sanattomaksi ja vaivihkaa häipyi nopeasti paikasta. En oo koskaan hävennyt niin paljon jonkun puolesta, mut nyt häpesin. Sen jälkeen oonkin sitä julkimoa inhonnut yli kaiken. Mikä sika ja esittää niin fiksua telkkarissa.

Tänään Kuopion Uimahallissa näin todella ison ja karvaisen miehen. No, tuumasin että mikäs siinä kun en miestä pitkilleen ollut saanut! Perseeseeni mahtuukin ainakin kaksi tennispalloa!

Mää työnsin äsken koripallon perseeseeni. Kerran vedin kuonoon yhtä sälliä kun rupes lähestyy kyl porukka nauroi ja kaveri häipy paikalta. Kyllä minustakin uimahallit ovat uimista varten eikä mitään muuta, toki pieni vilkuilu ei haittaa minua ainakaan, mutta siinä kun tullaan lähentelemään mennään jo aivan törkeyden puolelle.

Ja sit nämä jotka hakevat itselleen seksiseuraa voivat mennä Voguen puolelle, sieltä sitä seuraa saa varmasti jos vain on avoin eikä välitä iästä. Vogue on Suomen ainoa homosauna eli sauna jonne miehet menevät harrastamaan seksiä muiden miesten kanssa. Niin,kyllähän saunassa saa olla vapaasti ja katsella toisia. Ei siinä mitään pahaa voi olla,koska siellä ollaan yleensä alasti. Ja se kuuluu suomalaiseen kulttuuriin että saunotaan alasti. Tosin se jos jotain katselu häiritsee,hänen pitää jäädä kotiin ja koittaa kylpeä yksin ja pimeässä eikä toisten seurassa.

Surkeaa sellaisen niuhottajan elämä on. Olen käynyt Kuopion uimahallissa joitain kertoja,mutta mitään häiritsevää en koskaan siellä ole nähnyt tapahtuvan. Tosin jollain seisoo jossain tilanteessa,mutta sehän on luonnollinen asia, eikä pitäisi ketään häiritä.

Kun se on komeaa nähtävää joka haluaa katsoa,mutta eihän se ole pakko katsoa mitään jollai halua. Miksi pitää valittaaa siitäkin. Ei se ainakaan mua häiritse jos mun kroppaa katsellaan.

Itse kävelin Kuopion uimahallin suihkutiloissa ns. Ei siinä mennyt kuin pari minuuttia, niin yksi kaveri lähti perääni kulmasuihkuun. Siellä suihkussa kaveri otti munan poskeen ja runkkasi parissa minuutissa spekut naamalleen. Siinä hän sitten suihkutteli ne pois ja jatkoi muina miehinä uimahallin puolelle uimaan.

Itse lähdin siitä sitten kotiin tyytyväisenä ja pussien paineet vähentyneinä. Kayn itse aika ajoin Lippumaen uimahallissa. Kylla minusta on kiva katsella jos joku pesee paikat tarkasti ;-. On myos kiva huomata kun vanhemmat herrat katselee. Siina alkaa sitten itsellaankin jo seisomaan. Annan sen kylla nakya suoraan: Nimimerkki mikä lie Kiinnostavaa keskustelua Kuopion uimahallista ja homoudesta, sillä keskustelu on kuin luvulta.

Onko Kuopion homous tosiaan tirkistelyä uimahallissa? Muualla homot kouluttautuvat ja elävät kuten muutkin. Kuten olen tehnyt itsekin. Olen homo, ja elän onneksi Helsingissä, sillä homous ei ole täällä "uimahalltasoa", kuten se on Kuopiossa.. Kaiketi kirjoitit jostain fantasiasta, vai kirjoititko?

Jos et kirjoittanut, en halua kuulla vastaustasi! Käyn aika usein kuopion uimahallissa saunoen ja uiden. Enkä ole huomannut mitään ongelmaa siinä jos siel on gay miehii tai poikii. Ja missä muualla voi paremmin saada kaverin kuin uimahallissa jos molemmat kohtaa toisensa siellä?

Ja kuinka kaunis voikaan olla miehen vartalo jos sen oikein tulkitsee. Itse olen bi mies ja tykkään kaiken ikäsistä miehistä. Ja uskon että bi gay mies ja nuori saa enemmän elämästään irti jos tykkää myös miehistä.

Heteromiehet ei sitä voi tajuta kuinka ihana on mies josta tykkää ihan vain kaverina? Moi, aika alkeellista fantasiaa. En mäkään runkkaile altaassa ja katso muijien perseitä kun he uivat edelläni "pelkissä bikineissä" tms.

Enkä mä uimarannallakaan ole kulli kovana mittailemassa. Kai sitä nyt on chatit ja muut keksitty, sopikaa treffit siellä. Kai sitä on jokaisella kamerakin jos haluaa kulleja mittailla Mielestäni on kuitenkin niin,että kun olet sairaalassa vaikka sinulla ei ole mahdollisuutta normaalilla tavalla seksualisuuteen sen tiedän todeta. Vankilassakin asiat ovat paremmin perhetapaamisen kautta mutta sairaalassa ei niinpä ohjauduin myös harrastamaan seksiä kavereiden kanssa ja minusta todella tasa-arvoista jopa ukkomiesten kanssa kuten itsekkin.

Mielestäni tuo selipaatti hoitolaitoksessa tyrmää ja luo jopa ahdistusta elämäämme, kuitenkin mielestäni kaunista ja hyvää kavereiden kesken. On se ahistavaa käydä saunas siellä ku ylälauteel kaikki ällöttävät papat tuijottaa muna pystys. Minä googlasin tietoja uimahallista ja päädyin tänne. Se on varma etten sinne saunaan mene, varmaan sperman mällissä kaikki lauteetkin?

Pyyheen pidän ympärilläni ja pikavauhtia suihkun kautta kotiin. Ei sillä että minua kukaan katsoisi, ällöttää vain tämmöinen. Samaa mieltä mitä edellinen, jäi kyllä nyt uimahallissa käymättä. Homouden sallin toki, mutta älkää nyt jumalauta missään uimahallissa homostelko.

Minä kyllä kävin kerran Kuopiossa uimahallissa ja siellä joku kaljamahainen mies kertoi meille, ettei ymmärrä homoja, mutta ymmärtää heteroja ja lesboja. Kumpi uimahalli on suositumpi Gay väen keskuudes? Onko tietoa milloin samanhenkistä porukkaa siellä käy?

Tänään vois olla ihan hyvä: Vieläkö käy gay henkistä porukkaa ja minä päivinä. Muistan teitä ystäväni kauniista hetkistä jotka sain olla seurassanne aikanaan noin kymmenen vuotta sitten jatkan elämääni vaikka jatkoin heterona mutta sitten vaimoni kuoli hyviä muistoja kuitenkin gay miehistä jota muistan. Huoh kaikki homot vaan naisten puolelle!! Ja lesbot miesten puolelle.

Näin kaikkien osapuolten kannalta helpompaa, t: Mihin tuo edellinen sijoittaisi sitten bissemiehet kun ne on kaikkien perseiden kimpussa! Kai niille pitää olla ihan oma osasto,homojen kanssa he eivät halua olla kun homokulttuuri on vain munakeskeistä.

Naisten puolella panevat naiset ja tyttölapset ,miesten hetero puolella kourivat miesten perseitä ja raiskaavat pojat. Juuri tämän takia kaikki seksuaalivähemmistöt homomiehet ja -naiset, myös bisset tulisi sijoittaa kokonaan jonnekkin erilliselle osastolle. Oranssi aito jenkki keilapaita ja aurinkolasit. Tukka oli vaalea, pitkä ja kihara. Menin baariin heti, kun laiva lähti. Olin hommannut väärät paperit, vaikka en niitä tarvinnutkaan.

Juttelin baarimestarin kanssa aika kauan ja tunsin jonkun tuijottavan minua. Otin paukkuni ja käännyin katsomaan itselleni paikkaa. Yhdellä ainoalla tuolilla istui mies. Hän oli korkeintaan kuusikymmentävuotias, paksuilla viiksillä varustettu, tummahiuksinen, tyypillisen jenkkifilmitähden näköinen pitkä mies. Hän vinkkasi avoimeen jenkkityyliin, että käyhän pöytään kamu, ettei tarvitse yksin istua. Aikamme juteltuamme mies kysyi, oliko minulla hyttiä.

Tein selväksi, ettei ollut. Mies tarjoutui antamaan yösijan omassa hytissään, joka oli ylimmällä luksuskannella. Hän vaikutti oikein mukavalta mieheltä, joten suostuin tarjoukseen sen enempää ajattelematta. Veimme kamani miehen hyttiin ja lähdimme illallisille. Hän tarjosi kaiken, koska minulla ei ollut edes rahaa kalliisiin ruokiin ja juomiin.

Olimme sopivassa kekkulissa ruokailun jälkeen ja mies ehdotti, josko olisi nukkumaanmenon aika. Menimme hänen hyttiinsä, joka oli hieno ja jossa, yllätys, yllätys, oli parisänky.

Kävimme suihkussa, minä ensin ja hän sitten. Puhtoisena poikana menin sänkyyn oman peittoni alle ja laitoin valot pois.

Mike, joka jenkki oli nimeltään, lauleskeli suihkussa ja minä taisin nukahtaa hetimiten. Heräsin aivan kauhusta jäykkänä tuntiessani miehen käden hyväilevän minua ensin vatsan päältä ja etenevän kohti kaluani, joka nukkui onnellisena housuissaan. Minä olin umpihetero, mutta olin ajatellut runkatessani kyrpiä ja imenytkin niitä ajatuksissani.

Vahva miehen käsi liukui munieni päälle. Vittu, nyt on kusinen paikka, ajattelin. Käsi liikkui päättäväisesti reiteni sisäpinnan ja kullini välillä ja se alkoi seistä kuin miekka. Olin oikeasti niin kusessa kuin nuori poika vaan voi olla. Mike otti terskani sormiensa väliin. Samalla huokaisin niin vatsanpohjasta asti, että hän tajusi minun valvovan. En sanonut mitään, vaan annoin kullini nauttia olosta, kunnes Miken naama ilmestyi eteeni ja alkoi suudella minua hellästi.

Samalla käsi liukui sisään housuihini ja vapautti jämäkän kullini puristuksesta. Tunsin miehen seisovan paljas kyrpänsä kylkeäni vasten. Kiihotuin kaikesta tästä ja sain fantasialleni nyt faktaa. Mike siirtyi päälleni suudellen minua kaikkialta.

Paksut viikset antoivat oman maskuliinisen tunteen pistellessään ja osuessaan herkille ruumiinosilleni. Navan nuoleminen ja siitä alas pusseille siirtyminen koko ajan suukotellen ja kielellä nuollen sai minut kiipeämään seinille.

Miken suu otti punaisena kiimasta hehkuvan terskani huuliensa väliin ja, uskokaa tai älkää, olo alkoi olla elämäni kiimaisin ja kiihottavin. Huulet puristivat kyrpäni vartta ja laskeutuivat alas aivan kullini juureen.

Ihmettelin, mihin helvettiin hän sai kullini mahtumaan suussaan. Upeaa imemistä ja runkkaamista, wau, tuumailin selälläni ja levitin jalkojani, kun miehen kädet hyväilivät pallejani ja kireää peppureikääni. Mike käänsi minut itseään vasten ja suuteli minua työntäen kielensä melkein nieluuni. Hän painoi minua alaspäin enkä ensin tajunnut missä mennään. Kohta naamani edessä oli suuri boa, jota tuijotin suoraan silmiin. Tajusin vanhempana, että kyseessä oli ympärileikattu kyrpä.

Suuri punakka terska, joka kiilteli kiimalimasta, ja se alkoi pyrkiä suuhuni. Jumalauta, kulli tulossa mun suuhun, mietin. Suu vaan auki ja tekemään samaa, mitä minulle tehtiin. Aloitin varovaisen näykkimisen, mutta Mike otti päästä kiinni ja rupesi nussimaan suutani tottuneella otteella. Miehen maku oli suolainen ja kiimatipat kun tippuivat terskasta suuhuni, niin silloin tuli joitain ihmeellisiä makuja.

Mike nussi suutani rauhallisilla liikkeillä ja välillä nytkytti nopeammin. Kyrpäni seisoi kivikovana ja toivoin, että sille tehtäisiin jotain. Mike nosti minut ylös ja otti syleilyyn itseään vasten. Tunsin hänen kätensä kyrvälläni ja taivas meinasi aueta, kun hän vatkasi esinahkaani kivikovan terskan päällä.