Mies homo päällä asento paras peppu naiset

mies homo päällä asento paras peppu naiset

Tuntuu vaan parhaalta, kai se osuu johonkin herkkään kohtaan. Nimenomaan nainen päällä silleen kumarassa, ei pystyasennossa. Nainen alla, jalat miehen harteilla myös ok samasta syystä. Oot sitten vissiin homo! Tuota en sitten kirjoittanut minä, alkuperäinen "nainennnene" Joku 15 vee poika vaan taisi keksiä hauskan huvin.

Mutta ei kyllä näköjään edes osannut painaa oikeaa vastaa-nappia. Kyllähän se paras asento on maata selälleen ja anien on "satulassa", itse kouria naisen herkullista peppua naisen pyörittäessään lantiotaan hitaasti sensuellisti ja seksikkäästi pikkuhiljaa tahtia lisäten, kiimaisesti silmiin tuijottaen samalla omia rintojaan puristellen.

Onks toi "anien" niinko kani, vai mikä? D miksikäs niitä sitten kutsutaan, jotka eivät ymmärrä huumoria D, kiipee kättäpitkin selkään, siis se kaniko? Kyllä se niin on, että parasta on kun mies ottaa joko takaapäin tai sitten nainen on alla jalat miehen hartioilla!

Huumorissa ei ole mitään vikaa, turhat viestit taas sen sijaan on kaukana huumorista Siinä kun mies hyväilee rintoja tai ottaa kunnolla lantiosta kiinni samalla kun antaa mennä vaan Voipi olla että takaapäin on mukavin: Kirjoittaja on poistanut tästä viestin. Karhea iso puunrunko kesällä,minä nojaan siihen,mies työntyy minuun takaapäin,minä pyöritän itseäni häntä vasten,tuntuu hyvältä Se oli niin ihanaa,että näin voisi tehdä uudestaan ja uudestaan Mies makaa kyljellään n 90asteen kulmassa naiseen nähden niin että naisen toinen jalka on miehen jalkojen välissä, tässä asennossa mies pääsee todella syvälle naiseen.

Varsinainen akti tapahtuu niin että sisääntyöntyessä mies työntää mulkkunsa suoraan sisälle mutta ulosvetäessä mies nostaa lantiotaan niin että mulkun varsi koskettaa klitorista.

Tässä vaiheessa nainen voi lantion asennolla säädellä klitoriksen kosketuskulmaa. Miehen kädet jäävät vapaiksi naisen kropan hyväilyyn. Tää asento vaatii hieman totettelua mutta palkitsee varmasti,meillä naisen orgasmi ennätys on 8kpl erillista ei siis sarjaorgasmia ja mies voi säädellä omaa orgasmiaan melkoisen voimakkaasti.

Toinen huippuasento on tällainen, nainen makaa selällään jalat yhdessä ja mies työntyy sisälle, tää vaatii tosi hyvän luiston ettei tule vaurioita, puristus on jäätävä sekä miehelle että naiselle. Eli kysymys on perinteinen lähetyssaarnaja mutta naisella on jalat yhdessä. Tämä asento ei valitettavasti sovi kovin lyhyen mulkun omaaville eikä naisille joilla on takapillu Tässä muutama linkki varmaan tarkoittamiisi asentoihin.

Nainen makaa selällään ja jalat levällään ja koukussa pitäen käsillään jaloista, niin mies pääsee vapaasti pillulle ja anaaliin. Minä selällään, mies päällä, jalkani häntä vasten niin että nilkat laskeutuvat hänen olkapäilleen. Pääsee työntymään erityisen syvälle ; Huhhuh, alkaa ajatuskin kiihottaa.. Lekurinkin täytyy selvitä äidinkielen kirjoituksista, tuolla tapauksella tuskin on moiseen mahdollisuutta.

Sulla on mahdollisuus saada sisääsi noin isoa. Kirjoita mulle, niin annan vinkkejä. Voin kertoa, mikä anaaliseksissä oikeastaan on niin kliffaa. Siis upeeta, että sun miehellä on noin iso. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Niinkun otsikossa lukee, se on makuasia. Minä ja tyttöystäväni ollan naitu takaapäin, niin ykköseen kuin kakkoseenkin. Siinä asennossa on ehkä mun mielestä helpoin tulla sissään kakkoseen..? Älä vaan missään nimessä ikinä milloinkaan kysy vastapuolelta mitä hän haluaa.

Juota umpikänniin, laita vaiks tyrmäystippoja ja sitten voit naida missä asennossa tahansa. Ja jos sulla on tarpeeksi pitkä mamba, voit nussia omaa peräreikääsikin. Jos viitsii nähdä vaivaa ja mennä viesteissä taaksepäin, niin sieltä löytyvät oikeat neuvot. Oikeassa tilanteessa TÄYTYY viitsiä, siis toimia rauhallisesti ja naisen täytyy olla ekoilla kerroilla ja useimmilla aina, todella kiihoittunut ja rentoutunut.

Ja liukastetta on käytettävä riittävästi. Heti kun naisella alkaa aristaa on lisättävä liukuvoidetta. Meillä rakastellaan, on rakasteltu monta vuotta, pari kertaa viikossa, lopuksi anaaliin ja useimmiten nainen pyytää minua tulemaan peppuun.

Ne muut kerrat peppu on niin arka että rakastelemme perinteisesti. Onko nyt vain hyväksyttävä että miehelläni on liian iso peppuseksiin vai mikä avuksi? Peppuun mahtuu melkein mitä vain kun oppii rentoutumaan. Ei satu yhtään kun osaa. Peppu on helppo rentouttaa esim. Tyttöystäväni osaa rentoutua todella helposti ja ajattelin että sehän on helppoa, mutta kun tyttöystäväni kokeili peppuani jännitin todella paljon. Jo tyttöystäväni etusormi sattui.

Kun lihakset on supistuneena ja niitä väkisin yrittää "suoristaa" niin se kyllä tuntuu. Mutta opin rentoutumisen kyllä tosi nopeasti ja nyt molemminpuolinen peppuseksi on tosi ihanaa. Tyttöystäväni peppu on niin söpö ja ihana, että siitä tulee aivan hulluksi: MIlloin olisi iässä varhainta kokeilla seksii?

...

Raakel liekki gay porn kuumaa seksiä

MASSAGE NURU ALASTON SUPMI HOMO

MIEHEN EJAKULAATIO GAY POJAT IN HELSINKI